در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شناسایی ۱۱۱ کودک کار بازمانده از تحصیل در مشهد 

  • کد خبر: ۱۸۶۱۱۶
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵
شناسایی ۱۱۱ کودک کار بازمانده از تحصیل در مشهد 
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: از میان کودکان بازمانده از تحصیل که از سوی مراکز تحت نظارت سازمان بهزیستی مورد شناسایی قرار گرفته‌اند، ۱۱۱ نفر در مشهد شناسایی شدند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

حمیده محدث در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص کودکان کار بازمانده از تحصیل اظهار کرد: از میان کودکان بازمانده از تحصیل که از سوی مراکز تحت نظارت سازمان بهزیستی مورد شناسایی قرار گرفته‌اند، ۱۱۱ نفر در مشهد شناسایی شدند که نزدیک به ۸۰ درصد آن‌ها جزء اتباع و فاقد کد خانوار هستند و امکان ثبت‌نام در مدارس برای آن‌ها مقدور نیست.

وی افزود:در طرح غربال از ابان سال ۱۳۹۹تاکنون ۱۵۶۰کودک کار و خیابانی در مشهد شناسایی شدند که از این تعداد در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۲۲ نفر در مراکز بهزیستی پذیرش شدند، و در ۶ماهه نخست سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۷۵ کودک کار تحت پدیرش بهزیستی درامدند.

معاوت سلامت اجتماعی خراسان رضوی با بیان اینکه بیشترین رده سنی بین این کودکان کار ۱۲تا ۱۸سال و از تبعه افغانستان است گفت: این کودکان کار بعد از طرح غربال در مراکز قرنطینه، تحویل خانواده‌ها می‌شوند و در این مراکزحمایتی، اموزش‌های لازم مانند پیگیری مدرسه و تغذیه و سلامت کودک انجام می‌شود.

محدث بیان کرد: فرهنگ تحصیل در کودکان متاسفانه در بین اتباع جامعه بسیار ضعیف است، و علیرݝم پیگیری‌های مددکار تجتماعی باز هم از تحصیل ان‌ها ممانعت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->